пʼятницю, червня 07, 2024

Випускний вечір _ 2024


Закінчення школи - важливий етап у житті кожного здобувача освіти. Позаду довгий шлях до знань, але попереду світла захоплива дорога багатьох можливостей, творчих ідей, здійснення мрій... 

І кожному із них віриться, що лише хороше, яскраве і незабутнє чекає на нього попереду...

На урочисту подію - випускний вечір учні , уже традиційно, вийшли під вишитими рушниками у супроводі класного керівника - Попсуй Оксани Володимирівни та першої учительки - Шевчук Олени Василівни.

Щирі слова вітання лунали від першої учительки - Шевчук О.В., батьків - Девлиш В.В., Матвіюк Н.В., завідуючої філією - Попсуй Т.П.

"Я пам'ятаю, як ви прийшли до мене зовсім малюками, і вже тоді я зрозуміла , що ви неймовірно розумні, добрі і цілеспрямовані діти" - із трепетом згадує перша учителька.

"Ми вас любимо, ми вами пишаємося і щиро бажаємо, щоб усі ваші мрії стали реальністю! А ми завжди будемо поруч та підтримає вас..." - крізь хвилювання лунало від батьків.

Найурочистіший етап випускного вечора - вручення свідоцтв про базову середню освіту, одне із них - з відзнакою (Матвіюк Вікторія Володимирівна).









Випускний вечір, шкільний вальс - це те, що трапляється із кожним раз у житті. І от уже несамовито стукотить серце, горло стискають хвилювання, а на очі навертаються сльози - і хочеться зловити цб мить у найменших деталях... Щоб потім, згадуючи її, ще раз пережити гостру радість і біль остаточного дорослішання...

У добру путь, дорогі випускники!  Нехай щасливим буде для вас шлях у самостійне життя, нехай кожні двері, куди сам доведеться постукати, відчиняються, нехай за порогом школи на вас чекає цікавий та непередбачуваний світ, в якому ви неодмінно досягнете свого, зможете твердо стати на ноги і втілити найсміливіші плани.

Світлого, мирного та перспективного вам майбутнього, любі вихованці Заставецької гімназії!