пʼятницю, травня 25, 2018

Останній дзвінок








З теплом сонячних травневих днів нерозривно пов’язане чудове шкільне свято останнього дзвоника. Воно знову зібрало учнів, учителів, батьків та гостей на шкільному подвір'ї,  дарує усмішки, гарний настрій та світлі надії.


Сьогодні ми перегорнули ще одну сторінку нашого шкільного літопису. Упродовж цього навчального року учні нашої школи черпали знання з цілющих джерел культури й духовності, старанно засвоювали скарби різних наук та гуманістичні цінності.

З якими ж успіхами ми завершили цей навчальний рік?
Серед учнів нашого навчального закладу  9 дітей закінчили навчальний рік на високому рівні навчальних досягнень та на свято Знань будуть нагороджені похвальними листами. 

Це: Попик Євген, Гоменюк Ангеліна, Будчик Ілля, Кульбачук Артем, Матвіюк Вікторія, Шевчук Марія, Девлиш Софія, Бондар Вікторія. Куцман Вікторія.

 Приємно представити тих, хто своєю працею, розумом, творчими здобутками вибороли призові місця на районних предметних олімпіадах:
Балла Вікторія здобула  ІІІ місце на районному етапі олімпіади з англійської мови.
Попик Євген виборов І місце на районному етапі міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика
Куцман Вікторія - І місце на районному етапі міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика та І місце на районному етапі міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка
Гоменюк Ангеліна - ІІІ місце на районному етапі олімпіади з математики
Куцман Юлія здобула ІІІ місце на районному етапі олімпіади з англійської мови.

На районному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України  Балла Вікторія, учениця 9 класу здобула І місце.
З року в рік зростає кількість учасників та призерів різноманітних всеукраїнських предметних конкурсів. Сьогодні завідувач філії Попсуй Т. П. вручила їм дипломи та сертифікати.


Велика подяка учителям, які не тільки озброюють учнів знаннями, а й формують їх духовно й фізично, прищеплюють життєві принципи, допомагають виробити характер. Ви  виростили і виховали чудових школярів, розумних, талановитих, сильних духом, вольових, цілеспрямованих.
Особливим є це свято для наших випускників!
 Для них цей шкільний дзвоник справді останній. Нехай мелодія останнього дзвінка залишиться у вашій душі незабутнім переспівом, солодким спогадом про шкільні роки. Через декілька днів ви залишите рідну школу та стартуєте у незвідане самостійне життя. Сподіваємось, що кожен із вас отримав у школі ті знання, на які розраховував, що час, який ви провели за шкільною партою, не пройшов марно. Попереду - великі перспективи практичної реалізації набутих знань, опанування обраного фаху, вершин і досягнень дорослого та нелегкого життєвого шляху.
Нехай знання, отримані в школі, допоможуть вам скласти ДПА, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у майбутньому.
На згадку про себе дев'ятикласники подарували школі набір м'ячів для занять фізичною культурою.


Немає коментарів:

Дописати коментар