неділю, травня 29, 2022

Останній дзвінок _ 2022

 

Традиційно, в останні дні травня, у нашій школі лунав останній дзвоник, учні, учителі та батьки збиралися на шкільному подвір'ї, відбувався святковий захід. Але не цьогоріч. Протягом останніх трьох місяців ми усією державою відстоюємо свою незалежність, свободу, право жити і працювати на своїй рідній землі. Через відсутність бомбосховища у нашому закладі та постійної небезпеки повітряних атак свято останнього дзвоника цьогоріч пройшло в онлайн режимі. 

Напередодні учні 9 класу із своїм класним керівником прийшли у школу, щоб попрощатися із класом, востаннє посидіти зв шкільними партами, пройтися пустими коридорами.

Учні школи та учителі записали свої відеозвернення для випускників.


Привітала учнів із закінчення школи їх перша вчителька - Надія Дмитрівна Сторожук:

"Бажаю, щоб все хороше, чого ви навчилися у школі, множилося, Щоб ви цінували дружбу, яка зародилася між вами за час навчання і щоб ви ніколи не забували тих, хто терпеливо вів вас шкільними стежками..."



Напутні слова для випускників прозвучали від класного керівника - Лілії Борисівни Фірсової:

"Я бажаю вам щасливого життя, в якому буде мир, веселощі і впевненість у завтрішньому дні..."



Свої відеозвернення записали і учні першого класу, у яких висловили бажання повернутися на навчання у школу, щоб учительку бачити вживу, а не на екрані, щоб на перерві мати можливість бігати шкільними коридорами, а друзям роздавати цукерки, а не надсилати смайлики...






З вітальним словом до учнів, учителів та батьків звернулася завідуюча філією Таїсія Петрівна Попсуй. 
Вона подякувала учителям, учням та батькам за можливість організації дистанційної форми навчання, що дозволило не порушити освітнього процесу та забезпечило виконання освітніх програм.
Таїсія Петрівна привітала усіх зі святом останнього дзвоника, учням побажала гарного літнього відпочинку, учителям - творчого завзяття, випускникам - впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети.


Наші вітання вам, дорогі випускники!
Бажаємо, щоб усі ваші інтереси та бажання розвивалися і здійснювалися, щоб перші кроки в самостійному дорослому житті були легкими. Великих вам успіхів, удачі, позитивних емоцій, націленості на результат та віри в краще!







Немає коментарів:

Дописати коментар