вівторок, листопада 21, 2023

Відзначення Дня Гідності та Свободи

 

Щорічно, 21 листопада, в Україні відзначається День Гідності та Свободи - свято на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Вони стали символами свободи та Гідності українського народу та залишили визначальний та незабутній слід в історії.

У нашому закладі були проведені заходи присвячені Дню Гідності та Свободи, а саме інформаційно- пізнавальний квест "Країна Гідності й Свободи" для молодших школярів та віртуальний тур «Майдан- фортеця незламних»для учнів старшої школи.
Сьогодні учні 4 класу разом із класним керівником Н.П.Круглюк, розширили свої знання про День Гідності та Свободи.

Переглянули та обговорили відео про революцію гідності, складали асоціативний кущ "Україна це -...."; згадували прислів'я про про Україну, складали пазл-карту Гідності та Свободи.

Сьогодні триває героїчна боротьба українського народу проти російських загарбників у повномасштабній війні. Це історичний період героїчної оборони, завзятого відвойовування окупованих територій, запеклої битви за національну гідність, свободу і правду, за мову та свою ідентичність, за право жити на своїй землі.
Віримо у нашу перемогу! Слава Україні! Слава нашим хоробрим воїнам!

Немає коментарів:

Дописати коментар