пʼятницю, грудня 15, 2023

Благодійні заходи на підтримку ЗСУ

 14 грудня  учителів, здобувачів освіти та їх батьків об'єднали благодійні заходи на підтримку Збройних сил України.


У переддень різдвяних та новорічних свят ми усі усвідомлюємо, що за можливість зустріти їх у своїх теплих домівках ми маємо низько вклонитися та щиро подякувати нашим незламним та хоробрим захисникам, що мужньо відбивають атаки ворога на сході, героїчно боронять наше небо. Які уже стали символами гідності та нескореності.

Найменше, що ми можемо зробити тут, у тилу, це непохитно вірити у силу стійкості наших воїнів та підтримати українських бійців донатами на їх потреби.

Саме з цією метою педагогами-організаторами 


Телендій В.Д., Стоян В.Б. та здобувачами освіти Заставецької гімназії був організований благодійний концерт. Через оголошену "повітряну тривогу" захід проходив у шкільному укритті.


Учні висловлювали слова вдячності українським бійцям за захист, за можливість здобувати освіту, виконували патріотичні пісні.

Також у освітньому закладі відбувалася благодійна ярмарка. Щира вдячність класним керівникам за допомогу в організації та батькам учнів за допомогу у приготуванні смаколиків.

Відео_Благодійна_ярмарка

Наші учні під керівництвом учителя трудового навчання - Григора О.Є. також взяли участь у виготовленні окопних свічок, які дозволять нашим захисникам у складних зимових умовах трішки зігрітися, підсушити одяг, або заварити каву.


Робимо усе це з вірою у нашу перемогу.
Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар