середу, березня 01, 2023

Допомога навчальному закладу від благодійної організації

 Навчання - надзвичайно важливий процес в системі освіти. У складний час для нашої країни забезпечити   надійні, сприятливі і комфортні умови для викладання і навчання з відповідним обладнанням, яке сприяє навчанню учнів і дає можливість вчителям ефективно викладати досить непросто.

Завдяки співпраці  заступника з навчально-виховної роботи Дунець Алли Валеріївни через  волонтера Олександра Стояна з українською благодійною організацією  STAY SAFE UA  та польською  Fundacja Humanitarna Folkowisko нам вдалось дообладнати комп'ютерний клас, додавши п'ять робочих місць та два навчальні кабінети доповнити комп'ютерною технікою.


У навчальних класах замінити звичайні дошки на магнітні та маркерні.


А також навчальний заклад отримав генератора, що дозволило вирішити проблеми з опаленням навчального закладу та дотриманням умов зберігання продуктів харчування в період аварійних відімкнень світла.
Адміністрація закладу та педагогічний колектив щиро дякують волонтеру Олександру Стояну за сприяння у покращенні матеріально-технічної бази школи, що дасть змогу підвищити рівень освітнього процесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар