пʼятницю, травня 31, 2024

Свято останнього дзвоника_2024

 

Сьогодні, великою шкільною родиною, уже втретє в умовах воєнного стану нас зібрало свято останнього дзвоника, яке поставить крапку в тривалому навчальному марафоні з усіма його уроками та виховними годинами, контрольними роботами та домашніми завданнями. 

Хвилюючі почуття сьогодні переповнюють  наших першокласників, адже вони закінчили перший рік навчання у школі, але такий значимий для них.
По особливому урочистий сьогодні день для наших четвертокласників:
вони прощаються з початковою школою та своєю першою учителькою - Надією Петрівною Круглюк.


Та найбільш урочистим сьогоднішнє свято останнього дзвоника є для здобувачів освіти 9 класу, адже вони закінчують навчання у стінах Заставецької гімназії.
З вітальними словами до випускників звернулися класний керівник, Оксана Володимирівна Попсуй, побажавши своїм вихованцям упевнено іти вперед, долаю труднощі та перешкоди, ставати успішними, ставати креативними, ставати найкращими у своєму житті! 
Усіх присутніх приємно зворушили слова вдячності випускників своїм батькам, за те, що виховали з них хороших людей, які стануть опорою та надією для них.
Завідуюча філією, Таїсія Петрівна Попсуй привітала усіх присутніх зі святом  останнього дзвоника. Здобувачам освіти побажала цікавих літніх канікул, учителям - творчого пошуку, оптимізму і нових звершень, батькам - міцного здоров'я, терпіння та родинного затишку, а випускникам - упевненості у власних силах, наполегливості на шляху до мети та здійснення усіх мрій.

Учнів, які були активними учасниками освітнього процесу: брали участь у районних етапах олімпіад та конкурсів, спортивних змаганнях, було нагороджено грамотами та дипломами.

Найщиріші слова вдячності хочеться висловити Збройним Силам України, які щодня, у складних бойових умовах, під кулями та ракетами, ціною свого життя забезпечують нам можливість навчатися і працювати у стінах рідної школи.
Низький уклін усім захисникам і захисницям.

Немає коментарів:

Дописати коментар